NBA

NBA: Ο Στιβ Κερ θέλει regular season με 65 παιχνίδια

Golden State Warriors' Steve Kerr coaches during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Jan. 28, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Golden State Warriors' Steve Kerr coaches during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Jan. 28, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Μια μειωμένη regular season θα ήθελε να δει στο NBA ο Στιβ Κερ, πιστεύοντας ότι μακροπρόθεσμα αυτό θα είναι προς όφελος των φιλάθλων.

Ο κάτοχος 9 δαχτυλιδιών (πέντε ως παίκτης και τέσσερα ως προπονητής) Στιβ Κερ βρίσκεται αρκετά χρόνια στο NBA και γνωρίζει πολύ καλά πόσο απογοητευτικό είναι για τους οπαδούς να πηγαίνουν στο γήπεδο και να μην μπορούν να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους super stars.

Η λύση που προτείνει λοιπόν ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών είναι η μείωση των αγώνων της regular season από τα 82 στα 65 παιχνίδια.

"Το σκέφτομαι συνέχεια. Οι οπαδοί πληρώνουν ένα αξιοσέβαστο ποσό για να δουν μια ομάδα και ξαφνικά κάποιος δεν παίζει; Δεν είμαι αδαής. Γνωρίζω ότι είναι επώδυνο. Στο πέρασμα των ετών έχω συζητήσει με αρκετούς φανς επί του θέματος.

Ωστόσο, στο τέλος η υγεία των αθλητών είναι ο Νο1 παράγοντας επιτυχίας της ομάδας και ευχαρίστησης των οπαδών.

Ιδανικά η σεζόν θα έπρεπε να είναι 65 παιχνίδια για να παίζουν όλοι κάθε βράδυ. Αλλά καλή τύχη στο πέρασμα αυτού του κανόνα", ανέφερε ενδεικτικά ο Κερ που θεωρεί ότι πολύ δύσκολα θα έπαιρνε η Λίγκα μια τέτοια απόφαση.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ