ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: Ο Στεφ Κάρι αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό

Ο Στεφ Κάρι απογοητευμένος πηγαίνει προς τον πάγκο των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι απογοητευμένος πηγαίνει προς τον πάγκο των Γουόριορς 2021 MATT YORK/AP PHOTO

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό στον αγώνα των Γουόριορς με τους Μάβερικς, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα του Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα με 99-82 από τους Μάβερικς στο Ντάλας, ωστόσο μετά το παιχνίδι το μυαλό όλων ήταν περισσότερο στον Στεφ Κάρι, αφού ο σταρ της ομάδας ήταν εμφανές πως αγωνιζόταν με ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό. Αποδεικνύεται ότι τελικά δεν χρειάζεται λόγος (μεγάλης) ανησυχίας.

Ο Κάρι παραδέχθηκε μετά τον αγώνα ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό, με τον Στιβ Κερ να χαρακτηρίζει τον τραυματισμό ως "μώλωπα", ο οποίος πιθανότατα προέκυψε από κάποια γονατιά που δέχθηκε ο All Star γκαρντ. Ακόμα κι έτσι, είναι αρκετά πιθανό πάντως ο Κάρι να μην παίξει στον επόμενο αγώνα των Γουόριορς με αντιπάλους τους Πέλικανς, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Για την ιστορία, ο Κάρι τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους με 5/24 σουτ (1/9 τρίποντα), μερικές μόλις ημέρες μετά τους μόλις 9 πόντους με 3/17 σουτ που σημείωσε στην νίκη επί των Χιτ με 115-108, στην πρώτη "μονοψήφια" βραδιά του τότε έπειτα από 97 σερί αγώνες με διψήφιο αριθμό πόντων. Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN, τα συνολικά 8/41 σουτ (19.5%) του ήταν ο χειρότερος απολογισμός του σε διαδοχικούς αγώνες στην καριέρα του στο NBA.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ