NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για 1η φορά έπειτα από 97 σερί αγώνες

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι είχε μόλις 9 πόντους με 3/17 σουτ στην νίκη των Γουόριορς επί των Χιτ, με αποτέλεσμα να δει να σπάει ένα σερί 97 αγώνων όπου είχε σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Στεφ Κάρι ήταν... θνητός για ένα βράδυ. Αυτό πάντως δεν στοίχισε στους Γουόριορς, που παρά την κακή του βραδιά, βασικά την χειρότερη βραδιά των τελευταίων 25 μηνών, κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 115-108 επί των Χιτ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε το Γκόλντεν Στέιτ να πανηγυρίζει, σε ένα παιχνίδι που ο σταρ του έμεινε στους 9 πόντους με 2/7 δίποντα, 1/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής. Κάπως έτσι, ο Κάρι είδε να σπάει ένα σερί 97 αγώνων όπου είχε σπάσει το φράγμα των 10 πόντων.

Συγκεκριμένα, ο ρέκορντμαν στην ιστορία του NBA στα τρίποντα είχε μείνει για τελευταία φορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων στις 30 Οκτωβρίου 2019, όταν είχε 9 πόντους με 3/11 σουτ (1/7 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ στην ήττα των Γουόριορς με 110-121 από τους Σανς. Η λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι σε εκείνο το παιχνίδι ο Κάρι αποχώρησε στην τρίτη περίοδο επειδή είχε προσγειωθεί στο χέρι του ο Άρον Μπέινς, με αποτέλεσμα τότε ο σταρ των Γουόριορς να υποστεί κάταγμα στον αριστερό καρπό.

Όπως και να έχει, χρειάστηκε να περάσουν 26 μήνες και 97 αγώνες κανονικής περιόδου για να δει ξανά ο Κάρι μονοψήφιο νούμερο στον αριθμό των πόντων του, με αποτέλεσμα να μπει τέλος σε ένα σπουδαίο σερί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ