ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

NBA: Ο Σάρβερ κινεί διαδικασίες για την πώληση των Φοίνιξ Σανς και των Φοίνιξ Μέρκιουρι

Ο Σάρβερ σε αγώνα των Φοίνιξ Σανς
Ο Σάρβερ σε αγώνα των Φοίνιξ Σανς PHOTO CREDITS: © 2021 ROSS D. FRANKLIN / AP IMAGES

Με επιστολή του, ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς και των Φοίνιξ Μέρκιουρι, Ρόμπερτ Σάρβερ ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πώληση των δύο οργανισμών μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και τον αποκλεισμό του από το ΝΒΑ για ένα χρόνο.

Τα πράγματα δείχνουν διαρκώς πιο δύσκολα για τον Ρόμπερτ Σάρβερ μετά την τιμωρία-χάδι από το NBA (1 χρόνος αποκλεισμός και 10 εκατ. δολάρια πρόστιμο), με τις κατηγορίες ρατσισμού, μισογυνισμού και σεξισμού.

Στην τελευταία εξέλιξη της υπόθεσης, ο ισχυρός άντρας των Φοίνιξ Σανς και των Φοίνιξ Μέρκιουρι ανακοίνωσε μέσω επιστολής του πως έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να πουλήσει τους δύο οργανισμούς.

"Λέξεις που μετανιώνω οικτρά, επισκιάζουν την δουλειά σχεδόν δύο δεκαετιών και το χτίσιμο δύο οργανισμών που έχουν φέρει τον κόσμο πιο κοντά και έχουν κάνει πιο δυνατή την περιοχή του Φοίνιξ στο αντρικό και το γυναικείο μπάσκετ.

Ως ένας άνδρας με πίστη, θεωρώ πως έχω τον δρόμο προς την συγχώρεση. Πίστευα πως ο αποκλεισμός ενός έτους θα μου έδινε τον χρόνο να σκεφτώ και να αποσπαστώ από τις ομάδες και τους φιλάθλους που αγαπώ.

Στο τωρινό κλίμα που δεν συγχωρεί είναι πλέον γνωστό πως αυτό δεν γίνεται ανεξάρτητα με τα όσα καλά μπορεί να έχω κάτι ή θα μπορούσα ακόμα να κάνω. Πάντα το παρελθόν θα τα επισκιάζει. Γι αυτό τον λόγο έχω ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να βρω αγοραστές για τους Σάνς και τους Μέρκιουρι.

Δεν θέλω να είμαι η καταστροφή των δύο αυτών ομάδων και των εξαίρετων ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για να φέρουν το μπάσκετ στους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Θέλω το καλύτερο για τους δύο οργανισμούς, τους παίκτες, τους εργαζόμενους, τους φιλάθλους, την κοινωνία, τους άλλους ιδιοκτήτες ομάδων, το ΝΒΑ και το WNBA. Η κίνηση αυτή νομίζω είναι η καλύτερη για όλους.

Στο μεταξύ θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να βοηθώ την κοινωνία με τρόπους που έχουν σημασία. Ευχαριστώ που στηρίζετε τους δύο οργανισμούς και την δύναμη του αθλητισμού που μας έχει φέρει κοντά".

TAGS ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ NBA WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ