NBA

NBA: Ο Ρίβερς των Νάγκετς αποβλήθηκε για προσποίηση αγκωνιάς στον Στίβενσον την οποία... δεν έκανε ποτέ

NBA: Ο Ρίβερς των Νάγκετς αποβλήθηκε για προσποίηση αγκωνιάς στον Στίβενσον την οποία... δεν έκανε ποτέ
PRINTSCREEN

Ο Όστιν Ρίβερς των Νάγκετς έγινε πρωταγωνιστής μίας εκ των πιο περίεργων αποφάσεων της σεζόν, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή από τους διαιτητές στον αγώνα με τους Πέισερς για μία... προσποίηση αγκωνιάς στον Λανς Στίβενσον που δεν έκανε ποτέ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς γλίτωσε τους Νάγκετς από το κάζο στην Ιντιάνα, στην νίκη των Νάγκετς με 125-118. Νωρίτερα πάντως ο Όστιν Ρίβερς πρόλαβε να γίνει πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο περίεργες αποβολές της σεζόν.

Ο γκαρντ των Νάγκετς είχε μία στιγμή έντασης με τον Λανς Στίβενσον, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χρεωθούν με τεχνική ποινή. Λίγο αργότερα, ο Ρίβερς πήρε πάλι την μπάλα με τον Στίβενσον να τον επιτηρεί στενά. Τότε ήταν που έκανε μία απότομη κίνηση, με τον Στίβενσον να αντιδρά, υποστηρίζοντας ότι ο αντίπαλός του προσπάθησε να του δώσει αγκωνιά. Αποτέλεσμα; Να χρεωθεί ο Ρίβερς με δεύτερη τεχνική ποινή επειδή προσποιήθηκε ότι θα ρίξει αγκωνιά στον αντίπαλό του.

Η λεπτομέρεια ωστόσο είναι ότι στο replay δεν φάνηκε να ισχύει κάτι τέτοιο, με τον Ρίβερς να είναι έξαλλος και να ξεσπάει μετά τον αγώνα, γράφοντας στο twitter: "Ποτέ στην ζωή μου δεν με έχουν πετάξει έξω από έναν αγώνα για κάτι τόσο γελοίο. Αλήθεια, ποτέ. Η λίγκα πρέπει να το δει αυτό".

Δείτε το VIDEO με την αψιμαχία των δύο παικτών, αλλά και την φάση που ακολούθησε και οδήγησε στην αποβολή του Ρίβερς:

TAGS NBA ΗΠΑ VIRAL ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ