NBA

NBA: Ο Πουλ πήγε να κάνει τον Κάρι γυρνώντας την πλάτη μετά από σουτ, αλλά... αστόχησε και πρόσφερε το blooper της σεζόν

NBA: Ο Πουλ πήγε να κάνει τον Κάρι γυρνώντας την πλάτη μετά από σουτ, αλλά... αστόχησε και πρόσφερε το blooper της σεζόν
PRINTSCREEN

Ο Τζόρνταν Πουλ ήθελε να κάνει το κομμάτι του στον αγώνα των Γουίζαρντς με τους Γκρίζλις και γύρισε την πλάτη του έπειτα από σουτ που επιχείρησε για να πανηγυρίσει, ωστόσο τελικά... αστόχησε με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Ο Τζόρνταν Πουλ πέρασε τέσσερις σεζόν στους Γουόριορς (2019-2023) παρέα με τον Στεφ Κάρι. Η επιρροή του σταρ των Γουόριορς πάνω του είναι ξεκάθαρη. Ο 24χρονος γκαρντ ωστόσο κατάφερε να γίνει viral για τον λάθος λόγο όταν προσπάθησε να μιμηθεί τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Στον αγώνα των Γουίζαρντς με τους Γκρίζλις (νίκη με 113-106 της Ουάσινγκτον) ο Πουλ έφυγε κάποια στιγμή στον αιφνιδιασμό και επιχείρησε τρίποντο από την αριστερή γωνία. Με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του λοιπόν, δεν περίμενε να δει την κατάληξη του σουτ, παρά γύρισε την πλάτη του στην μπασκέτα για να πανηγυρίσει, σε μία κίνηση σήμα-κατατεθέν του Κάρι. Το σουτ όμως τελικά ήταν άστοχο και ο Πουλ έγινε viral.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ