NBA

NBA: Ο Πορζίνγκις αστόχησε και έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα σε φίλαθλο που έχασε 76 χιλιάδες στο στοίχημα

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2021 RON JENKINS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις στέρησε την ευκαιρία από φίλαθλο να κερδίσει 76 χιλιάδες δολάρια στο στοίχημα και προκειμένου να εξιλεωθεί του έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα του με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Πως μπορεί ένα χαμένο λέι απ στην πρώτη φάση του αγώνα να στερήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο στοίχημα; Πολύ εύκολο. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έπρεπε να σκοράρει το πρώτο καλάθι στο ματς ανάμεσα στους Κινγκς και τους Μάβερικς για να πάρει ένας Αμερικανός 76 χιλιάδες δολάρια.

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος είχε παίξει στο στοίχημα να βάλουν τέσσερις παίκτες το πρώτο καλάθι σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Ένας από αυτούς ήταν και ο Πορζίνγκις. Τους τρεις τους έπιασε και του έμενε ο Λετονός προκειμένου να κερδίσει 76 χιλιάδες δολάρια. Ο παίκτης των Μάβερικς πήρε όντως το πρώτο σουτ, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Ο σταρ της ομάδας από το Ντάλας είχε την ευκαιρία να το πετύχει, όμως αστόχησε στο λέι απ και στέρησε την ευκαιρία στον συγκεκριμένο φίλαθλο να... πάει ταμείο και να γίνει πλουσιότερος κατά 76 χιλιάδες. Προκειμένου να εξιλεωθεί, ο Πορζίνγκις έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα στον συγκεκριμένο φίλαθλο γράφοντας:

"Τζο, συγγνώμη που έχασα το λέι απ και σου κόστισε 76 χιλιάδες".

NBA: Ο Πορζίνγκις αστόχησε και έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα σε φίλαθλο που έχασε 76 χιλιάδες στο στοίχημα
PHOTO CREDITS: BLEACHER REPORT/ TWITTER


TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ