NBA

NBA: Ο Ποκουσέβσκι έσπασε το δεξί του χέρι σε προπόνηση των Θάντερ

NBA: Ο Ποκουσέβσκι έσπασε το δεξί του χέρι σε προπόνηση των Θάντερ
AP PHOTO/ABBIE PARR

Άσχημα νέα για τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού και θα μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι στάθηκε - ξανά - άτυχος. Σύμφωνα με ενημέρωση των Θάντερ, ο Σέρβος φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού (το κόκκαλο που ενώνει τον ώμο με τον αγκώνα) και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια μίας προπόνησης στις εγκαταστάσεις των Θάντερ και πλέον θα πρέπει να ακολουθήσει - ξανά - τον δρόμο της αποθεραπείας. Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός του Σέρβου τους τελευταίους μήνες, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο είχε υποστεί κάταγμα σε οστό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει 3 μήνες εκτός δράσης.

Αυτό που πλέον μένει να φανεί είναι κατά πόσο αυτός ο τραυματισμός θα επηρεάσει πιθανή συμμετοχή του νεαρού φόργουορντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, όπου έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αγωνιστεί.

Την σεζόν 2022/23 (τρίτη του στο NBA), ο Ποκουσέβσκι είχε 8.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Θάντερ (34 αγώνες - 25 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ