NBA

NBA, ο Ντόντσιτς απομάκρυνε τα σύννεφα στην σχέση του με τους Μάβερικς: "Είμαι ευτυχισμένος εδώ"

NBA, ο Ντόντσιτς απομάκρυνε τα σύννεφα στην σχέση του με τους Μάβερικς: "Είμαι ευτυχισμένος εδώ"
AP PHOTO/NELL REDMOND

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν για τους Μάβερικς ο Λούκα Ντόντσιτς θέλησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με το αν κάνει σκέψεις αποχώρησης, δηλώνοντας ότι είναι ευτυχισμένος στο Ντάλας.

Οι Μάβερικς είδαν την σεζόν τους να ολοκληρώνεται (πολύ) νωρίς, αφού δεν προκρίθηκαν καν στα play-in της Δύσης. Έκαναν πολλά λάθη και τα πλήρωσαν. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στο Ντάλας φοβούνται ότι ίσως αυτό σημαίνει πως ο Λούκα Ντόντσιτς ζητήσει ανταλλαγή. Ο Σλοβένος όμως θέλησε να ξεδιαλύνει την κατάσταση.

"Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας" δήλωσε ο Ντόντσιτς στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου των Μάβερικς για την σεζόν, για να προσθέσει: "Είδα το δημοσίευμα. Είναι αστείο, γιατί δεν ήξερα από πού βγήκε ότι κάνω τέτοιες σκέψεις. Δεν είπα κάτι τέτοιο".

Στην συνέχεια πάντως ο Σλοβένος παραδέχθηκε κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς ότι οι Μαβς έκαναν λάθη και πρέπει να κάνουν αλλαγές: "Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Περνούσαμε καλά. Πάντα μιλάω για την χημεία που είχαμε. Ήταν σπουδαία. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει".

Κλείνοντας, ο Ντόντσιτς αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Καϊρί Ίρβινγκ, όντας ξεκάθαρος: "Νομίζω ότι ταιριάζει στην ομάδα. Προφανώς ο κόσμος θα πει ότι αυτό δεν ισχύει κοιτάζοντας τα αποτελέσματα που είχαμε. Όπως έχω ξαναπεί όμως, η χημεία και τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας την νέα σεζόν".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ