ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

NBA: Ο Ντουράντ "τραβάει" την κατάσταση με τους Νετς, ορατό το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί στο training camp

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Οι απαιτήσεις του Κέβιν Ντουράντ προκειμένου να παραμείνει στους Νετς είναι ακραίες και η θέλησή του να αποχωρήσει μεγάλη, με τον δημοσιογράφο Μπράιαν Γουίντχορστ να θεωρεί ορατή την πιθανότητα ο "KD" να μην εμφανιστεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Κέβιν Ντουράντ και τους Νετς κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, με τον σταρ της ομάδας να έχει ζητήσει ανταλλαγή ή την αποχώρηση του προπονητή και του GM της ομάδας. Η ομάδα του Μπρούκλιν δεν φάνηκε διατεθημένη να ικανοποιήσει την δεύτερη απαίτησή του προκειμένου να τον κρατήσει, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να τον εκθέτει δημόσια στηρίζοντας τους Νας και Μαρκς.

Πλέον οι Νετς ψάχνουν ομάδα προκειμένου να συζητήσουν πιθανή ανταλλαγή, με τους Σίξερς να σκέφτονται να προχωρήσουν σε κίνηση για τον Ντουράντ. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN, το ενδεχόμενο ο "KD" να μην εμφανιστεί στην προετοιμασία της ομάδας είναι ορατό, μιας και ο ίδιος δεν σκοπεύει να ρίξει "νερό στο κρασί του".

Πρόκειται για κάτι που πριν από μερικές ημέρες ο Ντουράντ ίσως δεν είχε στο μυαλό του όμως πλέον με τις σχέσεις του με την ομάδα να είναι κάκιστες και τα "θέλω" του να μην ικανοποιούνται, είναι πολύ πιθανό.

"Πριν από μία εβδομάδα αν με ρώταγες για το αν ο Ντουράντ θα απουσίαζε από την προετοιμασία αν δεν γινόταν ανταλλαγή θα σου έλεγα, δύσκολο. Πλέον το βλέπω, είναι ορατό σενάριο. Εκεί οδηγούμαστε", είπε ο Μπράιαν Γουίντχορστ.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ