NBA

NBA, ο Ντουράντ συνεχίζει την κόντρα του με τον Μπάρκλεϊ: "Δεν θα σεβαστώ ποτέ τα λόγια σου"

Ο Κέβιν Ντουράντ στο παιχνίδι των Σανς με τους Θάντερ
Ο Κέβιν Ντουράντ στο παιχνίδι των Σανς με τους Θάντερ AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Η κόντρα του Κέβιν Ντουράντ με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ συνεχίζεται με τον σταρ των Σανς να απαντάει σε σχόλιο του "Sir Charles", ότι είναι ευαίσθητος και δεν δέχεται την κριτική, γράφοντας στο twitter ότι δεν σέβεται τα λόγια του παλαίμαχου NBAερ.

Η κόντρα του Κέβιν Ντουραντ με τον Τσαρλς Μπαρκλεϊ - αλλά και τον Σακίλ Ο'Νιλ - καλά κρατεί. Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του σίριαλ το επιβεβαιώνει, με τον σταρ των Σανς να απαντάει μέσω twitter σε σχόλιο του Μπάρκλεϊ.

Ο Μπάρκλεϊ παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για διάφορα θέματα και όταν αναφέρθηκε το όνομα του Ντουράντ απάντησε ότι "είναι πολύ ευαίσθητος. Σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι μέλος μίας γενιάς που πιστεύει ότι δεν πρέπει να της ασκείς κριτική. Δεν έχει κοιτάξει ποτέ τον καθρέφτη λέγοντας 'φίλε, ήταν δίκαιη η κριτική που δέχθηκα;' Οι παίκτες αυτής της εποχής δεν δέχονται την κριτική".

Βλέποντας λοιπόν αυτό το VIDEO, ο Ντουράντ απάντησε μέσω twitter γράφοντας: "Δεν έχεις κουραστεί Τσακ; Δεν θα σεβαστώ ποτέ τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σου, απλώς δέξου το".

Δείτε το σχετικό tweet του Ντουράντ, συνοδευόμενο από το σχόλιο του Μπάρκλεϊ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ