NBA

NBA, ο Ντουράντ δήλωσε ότι θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι: "Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες στους αντιπάλους μας"

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ εξέφρασε την επιθυμία του να ενισχύσει την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, προσθέτοντας ότι θέλει οι ΗΠΑ να κυριαρχήσουν και να διαλύσουν τους αντιπάλους τους.

Στις ΗΠΑ θεωρούν ότι στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πρέπει να στείλουν μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Αναμένεται πανστρατιά. Και ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας.

Ο σταρ των Σανς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη και με την κουβέντα να πηγαίνει στο αν θα ήθελε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ξεκάθαρος: "Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ - ο οποίος ήταν μέλος της Team USA στους τρεις προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2020 και 2021) - για να προσθέσει: "Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο με τους καλύτερους. Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ".

Κλείνοντας, μάλιστα, ο Ντουράντ έστειλε το μήνυμά του: "Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ