NBA

NBA: Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν βιάζεται να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Καβαλίερς

NBA: Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν βιάζεται να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Καβαλίερς
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς. AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έχει το δικαίωμα να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Καβαλίερς, ωστόσο φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να βιαστεί, αφού θέλει να εξετάσει όλες τις επιλογές του σε βάθος διετίας.

Οι Καβαλίερς έδωσαν... Γη και Ύδωρ για να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Ντόνοβαν Μίτσελ το καλοκαίρι του 2022. Ξέρουν ότι έχει συμβόλαιο έως το 2025 και player option για την σεζόν 2025/26. Μπορούν να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου. Αλλά ο ίδιος δεν θέλει να ξεκινήσει τέτοια συζήτηση ακόμα.

Αυτό αναφέρει σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων, υποστηρίζοντας ότι ο All Star γκαρντ θέλει να έχει όλες τις επιλογές του ανοιχτές. Όπως δηλαδή και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει παρόμοιο συμβόλαιο με τον Μίτσελ (μέχρι το 2025, με player option για το 2026) με τους Μπακς.

Ο Μίτσελ είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρει άλλες ομάδες, με τους Νικς να είναι ανάμεσα σε αυτές. Το γεγονός αυτό είναι που δεν τον κάνει να βιάζεται, αφού μπορεί να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου τόσο φέτος, όσο και το επόμενο καλοκαίρι, ξέροντας ότι μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα.

Την σεζόν 2022/23 ο Μίτσελ είχε 28.4 πόντους μέσο όρο (ρεκόρ καριέρας), 4.3 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο με 38.6% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής (68 αγώνες - όλους ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ