ΗΠΑ

NBA: Ο Ντελόντε Γουέστ ξανά άστεγος στους δρόμους

NBA: Ο Ντελόντε Γουέστ ξανά άστεγος στους δρόμους

Ο Ντελόντε Γουέστ αντιμετωπίζει νέα οικονομικά προβλήματα όπως φαίνεται, αφού εντοπίστηκε από χρήστη του Twitter να επαιτεί σε δρόμο της Βιρτζίνια.

Εδώ και περίπου τρία χρόνια, ο Ντελόντε Γουέστ παλεύει με τους δαίμονές του, όσο και με την φτώχεια. Ο παλαίμαχος αθλητής με την οκταετή προϋπηρεσία στο ΝΒΑ δεν κατάφερε να διαχειριστεί με τον δέοντα τρόπο τα οικονομικά του (έβγαλε περισσότερα από 16.5 εκατομμύρια δολάρια), με αποτέλεσμα εδώ και αρκετά χρόνια να μην θυμίζει σε τίποτα τον αθλητή που έκανε πρωταθλητισμό τις δύο προηγούμενες δεκαετίες.

Ο Μαρκ Κιούμπαν είχε κινητοποιηθεί πριν από μία διετία προκειμένου να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί, με την κίνησή του να δείχνει σε πρώτο χρόνο να έχει αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η προσπάθεια που έκανε ο 39χρονος προκειμένου να κερδίσει μια θέση στο BIG3 του φετινού καλοκαιριού.

Εσχάτως όμως, ο Ντελόντε Γουέστ εντοπίστηκε ξανά στους δρόμους, να επαιτεί. Συγκεκριμένα, χρήστης του Twitter ανέβασε το σχετικό βίντεο από δρόμο της Βιρτζίνια, ξανά σε άσχημη κατάσταση, δίχως να θυμίζει στο ελάχιστο τον παίκτη που έκανε καλή καριέρα στο ΝΒΑ από το 2004 έως το 2012.

TAGS ΗΠΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ