NBA

Κιούμπαν: Πήγε τον Ντελόντε Γουέστ σε ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να πληρώσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Mark Cuban, governor of the NBA's Dallas Mavericks, arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Mark Cuban, governor of the NBA's Dallas Mavericks, arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μαρκ Κιούμπαν πήρε τον Ντελόντε Γουεστ από ένα βενζινάδικο και προσφέρθηκε να πληρώσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο Μαρκ Κιούμπαν ήταν πάντα άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων. Το απέδειξε αυτό για ακόμα μία φορά με αφορμή την νέα δημοσιοποίηση της τραγικής κατάστασης του Ντελόντε Γουέστ.

Με το ΝΒΑ να ψάχνει τρόπους να βοηθήσει τον άλλοτε ΝΒΑερ, ο Ιδιοκτήτης των Μάβερικς δεν έμεινε στις σκέψεις. Βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τον Γουέστ, συναντήθηκε μαζί του σε βενζινάδικο και τον πήγε σε ξενοδοχείο, όπου τον έφερε σε επαφή με μέλος της οικογένειάς του παλαίμαχου γκαρντ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κιούμπαν προσφέρθηκε να πληρώσει ο ίδιος το πρόγραμμα αποτοξίνωσης του Γουέστ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρνηθεί αντίστοιχες προτάσεις, ωστόσο πλέον φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να δεχθεί, προκειμένου να βάλει την ζωή του σε μία τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουέστ είναι πλέον 37 χρονών, με το ΝΒΑ πρακτικά να τον έχει αποβάλλει από τις τάξεις του πριν μερικά χρόνια λόγω προβληματικής συμπεριφοράς. Μία συμπεριφορά η οποία ωστόσο αρκετό καιρό αργότερα βρήκε εξήγηση, αφού ο Γουέστ διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ