NBA

NBA: Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει πλέον κάνει triple-double κόντρα σε όλες τις ομάδες της λίγκας που έχει αντιμετωπίσει

Ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Νίκολα Γιόκιτς Ⓒ 2023 JACK DEMPSEY/ ASSOCIATED PRESS

Ιστορικό βραδιά για τον Νίκολα Γιόκιτς, αφού μετά το triple-double που σημείωσε στην νίκη των Νάγκετς επί των Γουίζαρντς έχει πλέον καταφέρει να είναι "τριπλός" κόντρα στις 29 ομάδες του NBA που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει να γράφει ιστορία. Αυτό έκανε και στην νίκη των Νάγκετς επί των Γουίζαρντς (130-110), όπου τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 19 ριμπάουντ και 15 ασίστ, σε ακόμα ένα triple-double. Αυτή η "τριπλή" βραδιά του ωστόσο τον βοήθησε να σημειώσει ένα σπάνιο επίτευγμα.

Πλέον, λοιπόν, ο Γιόκιτς έχει σημειώσει triple-double κόντρα σε όλες τις ομάδες του NBA (εκτός των Νάγκετς, στους οποίους έχει αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του). Βασικά, ο ακριβής ορισμός είναι ότι έχει σημειώσει triple-double κόντρα σε κάθε ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο Σέρβος σέντερ έγινε έτσι ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του NBA που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Μορίς Στόουκς. Η διαφορά ωστόσο είναι πως όταν ο Στόουκς κατάφερε κάτι τέτοιο την δεκαετία του 50', το NBA είχε μόλις 8 ομάδες.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ