ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ

NBA: Ο Μπρίτζες κατηγορείται για τρία κακουργήματα μεταξύ άλλων και κακοποίηση ανηλίκου

Charlotte Hornets' Miles Bridges (0) during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks Wednesday, March 30, 2022, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Charlotte Hornets' Miles Bridges (0) during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks Wednesday, March 30, 2022, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Σκληρές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάιλς Μπρίτζες καθώς θεωρείται υπεύθυνος για τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας παράλληλα με κακοποίηση ανηλίκου.

Στις 30 Ιουνίου ο Μάιλς Μπρίτζες των Σάρλοτ Χόρνετς συνελήφθη στο Λος Άντζελες με την κατηγορία της βιαιοπραγίας μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με γυναίκα η οποία χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη. Ο 24χρονος φόργουορντ πλήρωσε εγγύηση 130 χιλιάδων δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης αποτελώντας ακόμη ένα πλήγμα στην εικόνα του.

Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της συντρόφου του που δείχνουν τις πληγές και τους μώλωπες που είχε προκαλέσει ο Μπρίτζες στην ίδια. Η υπόθεση είχε συνέχεια και όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 20 Ιουλίου τον Μπρίτζες βαραίνουν τρεις κατηγορίες για βιαιοπραγία και περιστατικά οικογενειακής βίας.

Παράλληλα ο Μπρίτζες βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, μιας και όπως αναφέρει το ESPN τα περιστατικά βίας με θύμα την γυναίκα του έγιναν μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά του και θα μπορούσαν "να προκαλέσουν βαριά τραύματα ή να οδηγήσουν ακόμα και σε θάνατο".

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο Μπρίτζες έχει εις βάρος του μία κατηγορία για κακούργημα και κακοποίηση του γονέα των ανήλικων παιδιών του και δύο κατηγορίες για κακουργήματα εις βάρος των παιδιών του.

Οι Χόρνετς από την πλευρά τους εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπρίτζες, χωρίς ωστόσο να θέλουν να πουν κάτι παραπάνω πάνω στο θέμα.

"Γνωρίζουμε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μάιλς Μπρίτζες. Είναι σοβαρές κατηγορίες και συνεχίζουμε να εξετάζουμε την υπόθεση. Για την ώρα δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο", ανέφερε η ανακοίνωση των Χόρνετς.

TAGS ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ