NBA

NBA, Τρολάρισμα Μπάτλερ σε Σίξερς μετά την πρόκριση των Χιτ: "Προτίμησαν τον Χάρις αντί για εμένα;"

NBA, Τρολάρισμα Μπάτλερ σε Σίξερς μετά την πρόκριση των Χιτ: "Προτίμησαν τον Χάρις αντί για εμένα;"
PRINTSCREEN

Ο Τζίμι Μπάτλερ έδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει ξεχάσει ότι οι Σίξερς προτίμησαν να κρατήσουν τον Τομπάιας Χάρις αντί για αυτόν το καλοκαίρι του 2019 και μετά την πρόκριση των Χιτ φώναζε στα αποδυτήρια ότι η Φιλαντέλφεια έκανε την... λάθος επιλογή.

Ο Τζίμι Μπάτλερ οδήγησε τους Χιτ στην πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής σε βάρος των Σίξερς με 4-2 χάρη στην νίκη με 99-90 στην Φιλαντέλφεια στο Game 6, σημειώνοντας 32 πόντους. Και, αμέσως μετά το παιχνίδι, φρόντισε να δείξει ότι δεν έχει ξεχάσει τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο σταρ του Μαϊάμι ήταν μέλος των Σίξερς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19. Το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν όμως η Φιλαντέλφεια είχε ένα μεγάλο δίλημμα και κλήθηκε να διαλέξει αν θα κρατούσε αυτόν ή τον Τομπάιας Χάρις, επιλέγοντας τον δεύτερο, επειδή - στα χαρτιά - ταίριαζε καλύτερα με τον Μπεν Σίμονς στο παρκέ. Ο Μπάτλερ το θυμόταν αυτό. Και μετά το Game 6 μπήκε στα αποδυτήρια βρίζοντας: "Προτίμησαν τον Τομπάιας Χάρις αντί για εμένα; Προτίμησαν τον Τομπάιας Χάρις αντί για εμένα;"

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ