ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

NBA: Ο Μοράντ χρησιμοποίησε ατάκα του Κερ για τη φάση με τον Πουλ

NBA: Ο Μοράντ χρησιμοποίησε ατάκα του Κερ για τη φάση με τον Πουλ
2022 AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Τζα Μοράντ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το Game 3 κόντρα στους Γουόριορς και μετά τη λήξη του ματς χρησιμοποίησε μία ατάκα του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ προκειμένου να περιγράψει την επίμαχη φάση με τον Τζόρνταν Πουλ. Στη συνέχεια διέγραψε το tweet του.

Οι Γκρίζλις ηττήθηκαν από τους Γουόριορς στο Game 3 των ημιτελικών της Δύσης, ωστόσο αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι ο τραυματισμός του Τζα Μοράντ στο γόνατο. Ο σταρ του Μέμφις τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην τέταρτη περίοδο με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και τον Τζόρνταν Πουλ και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ.

Όπως φαίνεται, ο Πουλ τράβηξε ελαφρά το γόνατο του Μοράντ (ο Πουλ υποστηρίζει πως πήγαινε για την μπάλα), με αποτέλεσμα ο ταλαντούχος γκαρντ να τραυματιστεί. Η απάντηση του Μοράντ ωστόσο ήρθε μετά το ματς και χρησιμοποίησε μία ατάκα του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ.

Το flagrant 2 φάουλ του Μπρουκς στον Πέιτον (ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αγκώνα) ήταν η αφορμή για τον Κερ για να δηλώσει πως ο αντίπαλος "έσπασε τον κανόνα" (broke the code). Αυτό έγραψε και στο Twitter του ο Τζα Μοράντ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως το φάουλ που δέχτηκε ήταν σκληρό και... αντικανονικό. Στη συνέχεια ωστόσο διέγραψε την ανάρτησή του.

Σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του ματς ωστόσο, ο 'υπαίτιος", Τζόρνταν Πουλ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χτυπήσει τον Μοράντ και πως πήγαινε καθαρά για την μπάλα, ενώ δεν σχολίασε την ατάκα του Μοράντ "broke the code".

"Πήγαινα για την μπάλα και δεν ήθελα να χτυπήσει, δεν είμαι αυτό το είδος παίκτη, σέβομαι κάθε αντίπαλο. Φυσικά και θέλω να γίνει καλά, ελπίζω να είναι καλύτερα και να μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο ματς. Δεν παίζω έτσι εγώ, δεν είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Όσο για το tweet του, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας τη Δευτέρα".

TAGS ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ