NBA

NBA: Ο ΜακΚόλουμ των Πέλικανς συμφώνησε με το ESPN να αναλάβει ρόλο αναλυτή

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ των Πέλικανς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι... ανήσυχο πνεύμα, αφού συμφώνησε με το δίκτυο ESPN ώστε να έχει ρόλο αναλυτή στους τελικούς του NBA, με την συμφωνία να περιλαμβάνει και άλλα πράγματα, όπως την παραγωγή podcast.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Μπορεί αυτή να είναι η δουλειά του - και να την κάνει καλά - αλλά είναι ακόμα πρόεδρος της Ένωσης παικτών και απόφοιτος Πανεπιστημίου με πτυχίο στην δημοσιογραφία. Και είναι το πτυχίο του που του χάρισε μία νέα δουλειά: Αυτή του αναλυτή του ESPN.

Ο γκαρντ των Πέλικανς συμφώνησε με το γνωστό αμερικανικό δίκτυο και θα αναλάβει καθήκοντα κατά την διάρκεια των τελικών του NBA ανάμεσα σε Γουόριορς και Σέλτικς. Η συνεργασία των δύο πλευρών όμως δεν θα μείνει εκεί. Ίσα-ίσα που θα διευρυνθεί, με τον ΜακΚόλουμ να αναμένεται να έχει ρόλο σχολιαστή και τους αγώνες του Summer League του Λας Βέγκας, ενώ προβλέπεται η δημιουργία ενός νέου podcast και εμφανίσεις σε εκπομπές κατά την διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Για την ιστορία, η παραγωγή podcast δεν είναι κάτι καινουριο για τον ΜακΚόλουμ, αφού είχε το δικό του podcast εδώ και χρόνια, καταθέτοντας τις απόψεις του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ