NBA

NBA: Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ βούρκωσε μετά από τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς AP PHOTO/BRANDON DILL

Ακραία συναισθηματικός, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έφτασε μια ανάσα από το να κλάψει στη συνέντευξη Τύπου μετά από το Game 7 της σειράς Σέλτικς - Μπακς στη Βοστώνη.

Η ομάδα του πήρε τους πόντους από τα λάθη του αντιπάλου (18-11), τους πόντους στη ρακέτα (48-26), τους πόντους στον αιφνιδιασμό (17-8), όμως έκλεισε το Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με 4/33 τρίποντα. Οι Σέλτικς έβαλαν 22, πήραν την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ήταν πολύ συγκινημένος από το πρόωρο φινάλε στη σεζόν για την παρέα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου, ήταν φανερά πολύ πιεσμένος από τα ακραία συναισθήματα που προκάλεσε αυτή η επική σειρά και δήλωσε ξανά και ξανά υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. "Παίξαμε σκληρά και ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν χάσαμε, δεν αλλάζει το πόσο αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πόσο περήφανος είμαι για εκείνα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για τον χαρακτήρα, για την σκληράδα αυτού του γκρουπ. Περάσαμε πολλά μαζί, είχαμε επιτυχία και απόψε πέσαμε σε έναν τοίχο. Φτάσαμε στο τέλος και αυτό πονάει. Και είναι και δύσκολο" πρόσθεσε.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ