NBA

NBA: Ο Λίλαρντ θα διάλεγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να πάει για πρωτάθλημα

NBA: Ο Λίλαρντ θα διάλεγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να πάει για πρωτάθλημα
AP PHOTO/TOM LYNN

Αν ο Ντέμιεν Λίλαρντ μπορούσε να διαλέξει έναν παίκτη από όλο το NBA για να προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτός θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ αποτελεί πιστό στρατιώτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλείζερς από το 2012 που πρωτοεμφανίστηκε στο NBA. Εδώ και μία δεκαετία οι όποιες προσπάθειες του Καλιφορνέζου γκαρντ να φτάσει σε ένα πρωτάθλημα έχουν πέσει στο κενό, κι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο τον ρωτούν συχνά οι δημοσιογράφοι.

Μιλώντας λοιπόν στο GQ Sports ο Λίλαρντ κλήθηκε να διαλέξει έναν παίκτη ο οποίος πιστεύει ότι θα τον βοηθούσε να κατακτήσει την κούπα κι εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη κατονόμασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. "Θα διάλεγα τον Γιάννη, επειδή είναι κυρίαρχος. Θα πάει προς το καλάθι. Είναι καλός playmaker, είναι καλός αμυντικός, μπορεί να αποδιοργανώσει τους αντιπάλους και γενικά τα χαρακτηριστικά του συμπληρώνουν τα δικά μου. Θα προσέφερε κάτι που εγώ δεν μπορώ και το ανάποδο (σσ. εγώ θα προσέφερα κάτι που δεν μπορεί εκείνος)", είπε για να αιτιολογήσει την επιλογή του.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ