ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ

NBA: Ο Λίλαρντ αδιαφορεί για τα σχόλια και θέλει να μείνει στους Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας του

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Να ηγηθεί των Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας του θέλει ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως κλείνει τα αυτιά του στους επικριτές και εστιάζει στο πως θα οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο της επιτυχίας.

Από το 2012 όταν και ξεκίνησε η καριέρα του στο ΝΒΑ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ παραμένει πιστός στους Μπλέιζερς και το Πόρτλαντ. Σε αυτό στάθηκε και σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας πως στόχος του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα και να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται.

Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με την ομάδα του Πόρτλαντ, ένα συμβόλαιο που θα του προσφέρει περισσότερα από 450 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως κλείνει τα αυτιά του σε όλα τα σενάρια αποχώρησης αλλά και τους επικριτές, παραμένοντας πιστός στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ και να γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα της λίγκας.

"Ναι, σκοπεύω να μείνω στο Πόρτλαντ ως το τέλος. Είχα κόσμο που μου έλεγε πως πρέπει να φύγω. Πως πρέπει να κάνω εκείνο και τούτο. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που ποτέ δεν θα χορέψω με τον ρυθμό που μου δίνουν οι άλλοι. Θα κάνω πάντα αυτό που νιώθω και αυτό που με ενδιαφέρει, ακολουθώ την καρδιά μου. Το έχω πει αυτό σε πολλές περιπτώσεις και απλά λένε πως μένω πιστός στην ομάδα. Είμαι από μόνος μου πιστός άνθρωπος και είμαι και στον οργανισμό, έτσι είμαι.

Νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω στους Μπλέιζερς και να τους οδηγήσω σε κάτι καλό. Πολλοί λένε 'αποκλείεται οι Μπλέιζερς να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουν αυτό και εκείνο'. Δεν το βλέπω έτσι. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό και πιστεύω πως η κατάλληλη στιγμή και η ευκαιρία θα έρθει".

TAGS ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ