NBA

NBA: Ο ΛεΒέρτ μπήκε στο γήπεδο παίκτης των Πέισερς και έφτασε στα αποδυτήρια παίκτης των Καβαλίερς

Ο Κάρις ΛεΒέρτ των Ιντιάνα Πέισερς
Ο Κάρις ΛεΒέρτ των Ιντιάνα Πέισερς 2021 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Απίθανη εμπειρία για τον Κάρις ΛεΒέρτ, που πήγε στο γήπεδο των Καβαλίερς ως παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς και έμαθε ότι είναι πλέον μέλος της ομάδας του Κλίβελαντ.

Αυτό που έζησε ο Κάρις ΛεΒέρτ το βράδυ της Κυριακής (6/2), ήταν πραγματικά ιστορικό. Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα Καβαλίερς - Πέισερς, ο νεαρός γκαρντ έφτασε στο Rocket Mortgage Fieldhouse έτοιμος για δράση, μπήκε στο γήπεδο παίκτης της ομάδας της Ιντιανάπολις και τη στιγμή που προσέγγιζε τα αποδυτήρια, έμαθε ότι έγινε ανταλλαγή με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της ομάδας του Κλίβελαντ!

Ο ΛεΒέρτ σοκαρίστηκε, αν και γνώριζε ότι οι Πέισερς προσπαθούσαν να τον ανταλλάξουν στο ξεκίνημα του φρεσκαρίσματος του ρόστερ τους, προσπάθησε να πάει αμέσως στα αποδυτήρια των Καβαλίερς για να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Τζάρετ Άλεν, τον οποίο θα συναντήσει ξανά, όμως του ζητήθηκε να κάνει λίγη υπομονή ώστε το trade να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα.

Όπως κι αν έχει, οι Καβαλίερς βρήκαν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα καλύψει τις απουσίες του Κόλιν Σέξτον και του Ρίκι Ρούμπιο, με τον Ισπανό να μαζεύει τα πράγματά του για να μετακομίσει στην Ιντιανάπολις και να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία από τον τραυματισμό στο γόνατο που δεν θα του επιτρέψει να πατήσει ξανά παρκέ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ