NBA

NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε στο twitter για χάρη του γιου του και μετά έσβησε τα tweet

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι AP PHOTO/JAY LAPRETE

Με το ESPN να αφήνει τον Μπρόνι Τζέιμς εκτός λίστας στις προβλέψεις του για το NBA Draft 2024 και αυτό να σχολιάζεται, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε μέσω twitter ζητώντας από όλους να αφήσουν τον γιο του ήσυχο, πριν σβήσει στην συνέχεια τα tweet.

Ο Μπρόνι Τζέιμς βρίσκεται στο επίκεντρο για ό,τι και να κάνει (ή και... δεν κάνει) λόγω του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η τελευταία απόδειξη ήρθε μετά την κίνηση του ESPN να τον θέσει εκτός λίστας των παικτών που θα επιλεγούν στο NBA Draft 2024 και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, κάτι που έφερε την αντίδραση του ΛεΜπρόν μέσω twitter, με δύο tweets που στην συνέχεια έσβησε.

Συγκεκριμένα, ο "Βασιλιάς" έγραψε στο πρώτο tweet: "Μπορείτε σας παρακαλώ να αφήσετε το παιδί να μείνει παιδί και να απολαύσει το μπάσκετ στο κολέγιο; Η δουλειά και τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους, σε ό,τι και να αποφασίσει να κάνει. Να ξέρετε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι προβλέψεις για το ντραφτ, απλώς ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Πρέπει να κερδίσεις κάτι, όχι να στο δώσουν".

Ακολούθως, έγραψε στο δεύτερο tweet: "Και σε όλα τα άλλα παιδιά που προσπαθούν να γίνουν σπουδαία, κρατήστε κάτω το κεφάλι σας, βάλτε παρωπίδες και συνεχίστε να παλεύετε. Αυτά τα Mock Draft δεν έχουν καμία σημασία! Σας το υπόσχομαι! Μόνο η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Ας μιλήσουμε για ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ".

Υπενθυμίζεται ότι για χρόνια ο Μπρόνι Τζέιμς θεωρείτο ένα μεγάλο - όχι τεράστιο - ταλέντο. Το καλοκαίρι ωστόσο σόκαρε τον κόσμο όταν υπέστη καρδιακή προσβολή, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα. Έκτοτε σταδιακά επέστρεψε στα παρκέ και τελικά φόρεσε την φανέλα του USC, ωστόσο στην πρώτη του χρονιά στο NCAA δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, έχοντας 5.5 πόντυς, 2.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο με 27.5% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ