NBA

NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τραυματίστηκε κόντρα στους Μάβερικς, σε αναμμένα κάρβουνα οι Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2023 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Αγωνία και... αναμονή στους Λέικερς, αφού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τραυματίστηκε στο δεξιό του πόδι στον αγώνα με τους Μάβερικς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Λέικερς έκαναν μία μυθική ανατροπή κόντρα στους Μάβερικς, επιστρέφοντας από το -27 για να φτάσουν στην νίκη με 111-108 στο Ντάλας. Μετά τον αγώνα ωστόσο το μυαλό τους ήταν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο "Βασιλιάς" γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του αγώνα και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ. Παρόλα αυτά, συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται - τελειώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως - με τους σφυγμούς και την αδρεναλίνη να έχουν πέσει - ο πόνος μεγάλωσε και μπήκε στην... σωστή του βάση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το γήπεδο.

"Ήμουν και καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο. Σίγουρα όμως δεν θα πήγαινα στα αποδυτήρια όταν είχαμε κάνει τέτοια ανατροπή" δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς για τον τραυματισμό του, για να συμπληρώσει στο κλείσιμο των δηλώσεών του: "Θα δούμε πώς θα είναι το πόδι μου τις επόμενες μέρες και θα κινηθούμε αναλόγως".

Την φετινή σεζόν ο ΛεΜπρόν έχει 29.6 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 7 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ