NBA

NBA: Ο Λεμπρόν δεν άφησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός εξίσωσης για τον μελλοντικό πρώτο σκόρερ

NBA: Ο Λεμπρόν δεν άφησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός εξίσωσης για τον μελλοντικό πρώτο σκόρερ
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Η χρυσή λίστα του Λεμπρόν Τζέιμς για τον επόμενο πρώτο σκόρερ στην ιστορία του NBA περιλαμβάνει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την πρωτιά των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του NBA.

Η διαφορά του από τον πρώτο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έχει πέσει κάτω από τους 450 πόντους και με τους ρυθμούς που σκοράρει θα φτάσει την ιστορική προσπέραση σε λιγότερες από 20 συμμετοχές. Ήδη οι Αμερικανοί προετοιμάζουν το έδαφος για τη στιγμή που θα πατήσει την απάτητη ως σήμερα κορυφή.

Θεωρούν πως ήδη τα 'χει καταφέρει και του συμπεριφέρονται ως αυτόν που θα κρατά εφεξής το μεγάλο ρεκόρ. Ειδάλλως δεν θα τον ρωτούσαν ποιος είναι αυτός που ο ίδιος υπολογίζει ότι μπορεί να τον αφήσει πίσω κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο πρώτος που 'ρθε στο μυαλό του "Βασιλιά" ήταν ο Κέβιν Ντουράντ. Διότι η επαφή του με το καλάθι είναι ερωτικής φύσεως και τα ποσοστά ευστοχίας του είναι σταθερά υψηλά. Αυτή τη στιγμή είναι 14ος στη σειρά.

Πάντως ο Λεμπρόν δεν άφησε εκτός κουβέντας τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Τζόελ Εμπίντ, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διότι όλοι τους ανεξαιρέτως έχουν τον τρόπο να φορτώνουν με πόντους τα καλάθια.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ