NBA

NBA, ο ΛεΜπρόν αποθέωσε τον Γουεμπανιαμά: "Δεν είναι μονόκερως, είναι εξωγήινος"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Ⓒ 2022 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Όλος ο μπασκετικός κόσμος παραλληρεί για τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φαίνεται ότι δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Γάλλος είναι εξωγήινος.

Υπάρχει περίπτωση να υπήρχε κόσμος που δεν ήξερε ποιος είναι ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Μετά τα απίστευτα πράγματα που έκανε στην φιλική αναμέτρηση της Μετροπολιτάν με την G-League Ignite ο αριθμός των ανθρώπων που ασχολούνται με το μπάσκετ και δεν τον ξέρουν συρρικνώθηκε δραματικά. Και, πλέον, ασχολείται ακόμα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζί του.

Ο σταρ των Λέικερς μίλησε στα ΜΜΕ μετά το φιλικό των Λείκερς με τους Σανς και με μία δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν είδε το παιχνίδι του Γουεμπανιαμά και τι πιστεύει για αυτόν είπε απίστευτα πράγματα, ενώ συνέκρινε το πώς αισθανόταν σε αντίστοιχη ηλικία ο ίδιος όταν τον ήξερε όλος ο κόσμος.

"Θα πω αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος. Όλοι χρησιμοποιούν τον όρο "μονόκερως" συχνά τα τελευταία χρόνια για κάποιους παίκτες, αλλά αυτός (σ.σ ο Γουεμπανιαμά) είναι μάλλον περισσότερο κάτι σαν εξωγήινος" δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, για αν προσθέσει:

"Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έναν παίκτη με τέτοιο μέγεθος να κινείται με τέτοια χάρη στο γήπεδο. Έχει ύψος 2.21 μέτρα, 2.24, όσο και να είναι. Η ικανότητά του να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να σουτάρει step back τρίποντα, να ποστάρει, να κάνει τάπες. Είναι σίγουρα ένας απίστευτο ταλέντο και ελπίζω να παραμείνει υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έβλεπε ότι χαμογελούσε συχνά. Είναι σπουδαίος παίκτης".

Κλείνοντας, είπε για τον εαυτό του σε αντίστοιχη ηλικία: "ΜΙλώντας για εμένα, μπορώ να πω ότι δόξα τω Θεω δεν υπήρχαν social media. Μόνο αυτό θα πω. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχαμε social media τότε. Αν θα ήταν διαφορετική και πώς θα τα χειριζόμουν. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε social media και ήμουν απλώς ένα παιδί από το Οχάιο, αφού έμενα συγκεντρωμένος".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του ΛεΜπρόν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ