NBA

NBA: Ο Κρις Πολ τραυματίστηκε και στην συνέχεια αποβλήθηκε επειδή έπεσε πάνω σε διαιτητή

NBA: Ο Κρις Πολ τραυματίστηκε και στην συνέχεια αποβλήθηκε επειδή έπεσε πάνω σε διαιτητή
PRINTSCREEN

Ο Κρις Πολ έγινε πρωταγωνιστής μία περίεργης φάσης στον αγώνα των Σανς με τους Ρόκετς, αφού αρχικά τραυματίστηκε σε φάση που δεν του δόθηκε φάουλ και στην συνέχεια αποβλήθηκε, αφού κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών του ένας διαιτητής θεώρησε ότι έπεσε επίτηδες πάνω του.

Η νίκη των Σανς επί των Ρόκετς (124-121) ήρθε δύσκολα και ενδεχομένως να ήρθε και με ένα τίμημα. Το πόσο μεγάλο θα είναι θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Κρις Πολ πρωταγωνίστησε σε μία περίεργη φάση στην δεύτερη περίοδο του αγώνα, αφού σε μία προσπάθειά του για πάσα φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί χέρι. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Ο ηγέτης των Σανς ήταν έξαλλος επειδή οι διαιτητές δεν καταλόγισαν φάουλ στην φάση και άρχισε να διαμαρτύρεται. Αποτέλεσμα ήταν να χρεωθεί με τεχνική ποινή, κάτι που δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να διαμαρτύρεται. Και τότε τα πράγματα έγιναν... ακόμα πιο περίεργα.

Ενώ ο Πολ πήγαινε προς τον πάγκο, έπεσε πάνω στον διαιτητή που τον χρέωσε με τεχνική ποινή (Τζέι Τι Ορ), κάτι που φαινόταν να είναι τυχαίο. Δεν πίστεψε όμως το ίδιος και ο Ορ, ο οποίος τον απέβαλλε!

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό ότι ο Πολ θα υποβληθεί σε μαγνητική, με το Φοίνιξ να μην δείχνει (αρχικά) να ανησυχεί για τον τραυματισμό του. Όσο για την αποβολή του; Ό,τι έγινε, έγινε.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό και την αποβολή του Πολ:

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ