VIRAL

NBA: Ο Κλέι Τόμπσον προπονείται με φανέλα της Φενέρμπαχτσε και η τουρκική ομάδα κάνει όνειρα

NBA: Ο Κλέι Τόμπσον προπονείται με φανέλα της Φενέρμπαχτσε και η τουρκική ομάδα κάνει όνειρα
PRINTSCREEN

Viral έχει γίνει το VIDEO που δείχνει τον σούπερ σταρ των Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, να προπονείται στη Νέα Υόρκη, φορώντας τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Η απόβαση παικτών του NBA στην EuroLeague συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το φετινό καλοκαίρι. Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζαμπάρι Πάρκερ, Κέμπα Γουόκερ, Ραούλ Νέτο, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Φρανκ Τζάκσον και Πι Τζέι Ντόζιερ άφησαν τον μαγικό κόσμο και του χρόνου θα κοσμούν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, διαφημίζοντάς την στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ίσως όμως την καλύτερη διαφήμιση να την έκανε ο Κλέι Τόμπσον. Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, πήγε να προπονηθεί με τον Κρις Τζόσεφ Μπρίκλεϊ στο Summit της Νέας Υόρκης φορώντας μία φανέλα της Φενέρμπαχτσε και έγινε φυσικά viral.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν άργησε να δει το σχετικό VIDEO, το οποίο ανήρτησε στα social media της γράφοντας "Γιατί όχι;". Εξάλλου υπάρχει κι άλλος παίκτης που έκανε το δρομολόγιο Γουόριορς - Φενέρ, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, οπότε ο τουρκικός σύλλογος μπορεί να ονειρεύεται πως μια μέρα θα συμβεί το ίδιο και με τον Κλέι.

TAGS VIRAL NBA ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ