NBA

NBA: Ο Κλέι Τόμπσον είναι ο μεγάλος στόχος των Μάτζικ το καλοκαίρι

Ο Κλέι Τόμπσον
Ο Κλέι Τόμπσον Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι Μάτζικ τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Οι Μάτζικ αναμένεται να έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ το καλοκαίρι. Ο Κλέι Τόμπσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα είναι διαθέσιμα. Η σύνδεση δεν άργησε έτσι να γίνει, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο άλλοτε All Star αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ορλάντο.

Ο Τόμπσον διανύει μία σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ενώ πριν από το All Star Break ήρθε από τον πάγκο σε ματς των Γουόριορς για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια. Έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στο Γκόλντεν Στέιτ, ωστόσο την ίδια στιγμή η προοπτική να βρεθεί σε μία νεανική ομάδα - ως βασικός - μαζί με ανερχόμενους σταρ (Πάολο Μπανκέρο και Φραντζ Βάγκνερ) και ένα σύστημα που μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες του και... διψάει για το σουτ του ίσως αποδεχθούν αρκετά για να πειστεί.

Την φετινή σεζόν ο Τόμπσον έχει 17.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ