NBA

NBA: Ο Κίφερ Σάικς τα κατάφερε, στους Ιντιάνα Πέισερς έως το τέλος της σεζόν

NBA: Ο Κίφερ Σάικς τα κατάφερε, στους Ιντιάνα Πέισερς έως το τέλος της σεζόν
2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ινδιάνος έως το τέλος της περιόδου θα μείνει ο Κίφερ Σάικς, που είχε τους Πέισερς να του προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο μετά από την δεκαήμερη συνεργασία τους.

Στους τρεις τελευταίους αγώνες του δεκαήμερου συμβολαίου του, ο Κίφερ Σάικς είχε 16.7 πόντους (42.1% στο τρίποντο, 85.7% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ ανά 37.6 λεπτά. Οι Πέισερς γνώρισαν ισάριθμες ήττες από τους Καβαλίερς, τους Νετς και τους Νικς, ωστόσο ο 28χρονος Αμερικανός τα κατάφερε. Έπεισε τους παράγοντες της ομάδας της Ιντιανάπολις ότι μπορεί να τους βοηθήσει και εκείνοι του πρόσφεραν εγγυημένο πλέον συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Στην ήττα από τους Νικς στην Νέα Υόρκη, ο Σάικς σκόραρε 22 πόντους (4/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2/3 βολές), μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκανε μόλις ένα λάθος σε 37:54, έχοντας δίπλα του στην αρχική πεντάδα τον Τζάστιν Χόλιντεϊ, τον Ντουέιν Ουάσινγκτον, τον Ντομάντας Σαμπόνις και τον Μάιλς Τέρνερ. Απέναντι στους Νετς των Ίρβινγκ, Χάρντεν, Ντουράντ είχε 18 πόντους από 4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4/4 βολές, τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε 39:45.

Πριν από τους Πέισερς, ο Σάικς υπήρξε μέλος των Όστιν Σπερς, της Ανιάνγκ, της Άνκαρα, της Σκαντόνε, των Γκουαντζόου Λονγκ Λάιονς, της Ολίμπια Μιλάνο, της Τουρκ Τέλεκομ, του Παναθηναϊκού για έναν μήνα στη διάρκεια της σεζόν 2020/21, της Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν και των Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς.

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ