NBA

NBA: Ο Κέμπα Γουόκερ βγαίνει στην αγορά των free agents

New York Knicks guard Kemba Walker (8) dribbles up the court during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, Feb. 16, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
New York Knicks guard Kemba Walker (8) dribbles up the court during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, Feb. 16, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo) Ⓒ 2022 JOHN MINCHILLO / ASSOCIATED PRESS

Ο Κέμπα Γουόκερ θα αποδεσμευτεί άμεσα από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, γεγονός που τον βάζει στο παιχνίδι της free agency, η οποία ξεκινά σε μερικές ώρες στο ΝΒΑ.

Ακόμη ένα καλό όνομα προστέθηκε στη μακρά λίστα των διαθέσιμων παικτών στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος θα αποδεσμευτεί άμεσα από τους Ντιτρόιτ Πίστονς με σκοπό να βγει στην αγορά, εν όψει της free agency που ξεκινά σε μερικές ώρες στο ΝΒΑ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται ως απόλυτα αναμενόμενη μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε στη Motor City, δεδομένου πως ουδεμία εκ των δύο πλευρών έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον για συνεργασία στο παρκέ. Το Ντιτρόιτ θα ελευθερώσει, έτσι, χώρο στο salary cap κι ο έμπειρος περιφερειακός θα είναι σε θέση να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν ξεκινήσει η free agency στο ΝΒΑ, μπορείτε να δείτε εδώ τα ονόματα όλων των διαθέσιμων αθλητών.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ