NBA

NBA: Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι η Κιμ Καρντάσιαν τον απάτησε με τον Κρις Πολ

Ο Κρις Πολ
Ο Κρις Πολ Ⓒ 2022 ALEX GALLARDO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάνιε Γουέστ έριξε μία τελευταία "βόμβα" λίγο πριν αποκλειστεί ο λογαριασμός του στο twitter, αναφέροντας σε ένα από τα τελευταία post του ότι έπιασε την Κιμ Καρντάσιαν να τον απατάει με τον Κρις Πολ, δημιουργώντας θόρυβο στις ΗΠΑ.

Ο Κάνιε Γουέστ αποβλήθηκε από το twitter μετά την δήλωσή του για τον Χίτλερ, ωστόσο πρόλαβε να κάνει - ξανά - θόρυβο πριν αποβληθεί, με ένα post που έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

Λίγες στιγμές πριν κλείσει ο λογαριασμός του στην γνωστή πλατφόρμα, ο Γουέστ έσκασε μία τελευταία "βόμβα", αφού πόσταρε μία φωτογραφία του Κρις Πολ γράφοντας ότι έπιασε την - επί 6 χρόνια σύζυγό του - Κιμ Καρντάσιαν να τον απατάει με τον σταρ των Σανς: "Ας σπάσω ακόμα ένα παράθυρο πριν φύγω. Έπιασα αυτό τον τύπο με την Κιμ. Καλό βράδυ".

Δεδομένου ότι ο Κρις Πολ είναι παντρεμένος με την Τζάντα Κρόουλι από το 2011 και έχουν δύο παιδιά, είναι δεδομένο ότι ο θόρυβος έγινε ακόμα μεγαλύτερος για το ζήτημα.

Τόσο ο σταρ των Σανς πάντως όσο και η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα για το θέμα, χωρίς να είναι σίγουρο αν και πότε θα το κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής για λάθος λόγους και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν αντιδράσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ SPORTS & GOSSIP ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ