NBA

NBA, ο Ίρβινγκ τσακώθηκε με δημοσιογράφο: "Μην με αποκτηνώνεις, κάνε ακόμα ένα VIDEO να γίνεις διάσημος"

NBA, ο Ίρβινγκ τσακώθηκε με δημοσιογράφο: "Μην με αποκτηνώνεις, κάνε ακόμα ένα VIDEO να γίνεις διάσημος"
PRINTSCREEN

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα στου με τα ΜΜΕ, αφού τσακώθηκε με έναν δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Πέισερς με αφορμή την ταινία με το αντισημιτικό περιερχόμενο που ανέβασε στα social media.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε μία ακόμα στιγμή που τον έβαλε στο στόχαστρο. Λίγες μόλις ώρες μετά τον χαμό που δημιούργησε ποστάροντας το link ταινίας με αντισημιτικό περιεχόμενο ο σταρ των Νετς εμφανίστηκε μπροστά στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τους Πέισερς (ήττα με 116-125). Και δεν άργησε να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Νικ Φρίντελ, αποφάσισε στο πλαίσιο της συζήτησης να ρωτήσει τον σταρ των Νετς για ένα παλαιότερο post που είχε ανεβάσει με πρωταγωνιστή τον γνωστό συνωμοσιολόγο Άλεξ Τζόουνς που έκανε λόγο για μυστικές κοινωνίες, με τον Ίρβινγκ να απαντάει ότι "αυτό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, δεν σχετίζομαι με τον Άλεξ Τζόουνς και αυτά που έχει πει και τον πόνο που δημιούργησε. Το post μου αφορούσε απλώς κάτι που είχε πει την δεκαετία του 90' για μυστικές κοινωνίες, που ισχύει.

Δεν έκανα καμπάνια λοιπόν για αυτόν. Είναι αστείο επειδή από όσα πόσταρα εκείνη την ημέρα, αυτό ήταν το μόνο post που αποφάσισαν να δουν όλοι. Αυτό δείχνει πώς λειτουργεί ο κόσμος. Δεν παραμονιέμαι για αυτό, απλώς ισχύει".

Με τον Ίρβινγκ να δείχνει ήδη εκνευρισμένος λοιπόν, τότε ήρθε η στιγμής της έντασης ανάμεσα σε αυτόν και τον Φρίντελ, όταν ο δημοσιογράφος του ESPN τον ρώτησε γιατί προμόταρε πριν μερικές ημέρες ταινία με αντισημιτικό περιεχόμενο, με τον Ίρβινγκ να ξεσπάει. "Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να λες ότι διαφήμισα κάτι τέτοιο; Τι διαφήμισα; Απλώς έβαλα κάτι στον τοίχο μου όπως εσύ. Εσύ δεν ποστάρεις πράγματα για την δουλειά σου;

Ας προχωρήσουμε. Ας προχωρήσουμε. Μην με αποκτηνώνεις. Μπορώ να ποστάρω ότι θέλω. Σκάσε να προχωρήσουμε στην επόμενη ερώτηση".

Τότε ο Φρίντελ του προσπάθησε να του απαντήσει πως ο Ίρβινγκ πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αυτό που έκανε και πως δεν απάντησε στην ερώτησή του, με τον Ίρβινγκ να μην αφήνει άλλα περιθώρια, απαντώντας: "Δεν έχω να καταλάβω τίποτα από σένα. Τίποτα. Προχωράμε. Επόμενη ερώτηση. Έχετε καμία ερώτηση; Επειδή αυτό θα γίνει VIDEO. Θα αρχίσεις να λες πάλι ότι δεν απάντησα σε ερώτησή σου, κάντο VIDEO story στο Instagram και γίνει διάσημος. Επόμενη ερώτηση".

Δείτε το VIDEO με τον άβολο διάλογο των δύο ανδρών:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ