NBA

NBA: Ο Ίρβινγκ φέρεται να ζήτησε να μην παίζει σε περισσότερα από 60 παιχνίδια τον χρόνο

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ ASSOCIATED PRESS

Με τους Νετς να αποφασίζουν να μην προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο στον Καϊρί Ίρβινγκ, αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας (ακόμα) λόγος που δεν το έκαναν αυτό είναι η απαίτηση να μην παίζει σε περισσότερα από 60 παιχνίδια την σεζόν, καθώς και σε καταστάσεις back to back.

Μέρα στην οποία δεν προκύπτει κάτι στους Νετς είναι μέρα χωρίς νόημα στο NBA. Φροντίζει για αυτό η τριάδα των Κέβιν Ντουράντ, Μπεν Σίμονς και Καϊρί Ίρβινγκ, αφού πάντα μοιάζει να βγαίνει στην επιφάνεια μία ιστορία για κάποιον από τους τρεις.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά να γίνει γνωστή μία ιστορία που αφορά τον Ίρβινγκ, που δείχνει - και αυτή - για ποιον λόγο οι Νετς αποφάσισαν τελικά να μην του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο, αφήνοντάς τον απλώς να κάνει opt-in για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που είχε υπογράψει πριν από 4 χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Ρικ Μπουσέ, κατά την διάρκεια των συζητήσεων που έκανε ο Ίρβινγκ με τους Νετς φέρεται να ζήτησε να συμπεριληφθεί όρος που θα ανέφερε ότι δεν θα αγωνιζόταν σε περισσότερα από 60 παιχνίδια στην κανονική περίοδο (από τα 82), αλλά και ότι δεν θα έπαιζε σε κανένα back to back (σ.σ: Δύο παιχνίδια σε δύο μέρες), αφού θεωρεί ότι αυτό είναι απάνθρωπο.

Έπειτα και από την γνωστοποίηση αυτών των απαιτήσεων από την πλευρά του Ίρβινγκ, έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής, με το Μπρούκλιν απλώς να αφήνει τον έμπειρο γκαρντ αν θα έκανε απλώς opt-in στο συμβόλαιό του ή θα αποχωρουσε.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ