NBA

NBA: Ο Ίρβινγκ δήλωσε ευγνώμων, αλλά απέφυγε να απαντήσει αν θα εμβολιαστεί

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν έκρυψε την χαρά του που κατάφερε να φορέσει την φανέλα των Νετς για πρώτη φορά φέτος, απέφυγε να απαντήσει αν θα εμβολιαστεί και τόνισε ότι ελπίζει να βρεθεί λύση σύντομα.

Ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ έκανε το αναμενόμενο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη των Νετς επί των Πέισερς (121-129), ήταν εξαιρετικός σταματώντας στους 22 πόντους και μετά κλήθηκε να κάνει δηλώσεις. Και ήταν, ξανά, "σφήγκα" όταν ρωτήθηκε για το θέμα που αναρωτιούνται όλοι: Αν θα εμβολιαστεί.

"Νιώθω ευγνωμοσύνη που αγωνίστηκα σήμερα. Απλώς βγήκα στο παρκέ και πέρασα καλά, κάνοντας αυτό που αγαπάω" δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε από τα αποδυτήρια ξέροντας ότι για να χτίσουμε την ταυτότητα που θέλουμε μέσα στην σεζόν έπρεπε να σοβαρευτούμε".

Με την συζήτηση να πηγαίνει πάντως στην συνέχεια στο αν άλλαξε γνώμη σχετικά με τον εμβολιασμό, ο σταρ των Νετς προσπάθησε να πάει αλλού την κουβέντα: "Φίλε, το παίρνω απλώς κάθε μέρα ξεχωριστά Όπως έχω ξαναπεί, η κατάσταση δεν είναι ιδανική και προσεύχομαι να βρεθεί μία λύση ώστε να υπάρξει συμφωνία με την λίγκα ή γενικά να βρεθεί μία λύση για τον κορονοϊό και το εμβόλιο".

Κλείνοντας το θέμα, ο Ίρβινγκ τόνισε: "Νομίζω ότι όλοι το αισθάνονται πως υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω το ζήτημα να αφορά εμένα ή να αλλάξουν οι κανόνες για εμένα. Ήξερα τις συνέπειες της απόφασής μου και ακόμα τις ξέρω. Απλώς το παίρνω μέρα με την μέρα και απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα στο τέλος της σεζόν"

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ