NBA

NBA: Ο Γουίλιαμσον παραβίασε άγραφο νόμο της λίγκας και αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη στο Πέλικανς - Σανς

NBA: Ο Γουίλιαμσον παραβίασε άγραφο νόμο της λίγκας και αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη στο Πέλικανς - Σανς
PRINTSCREEN

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε την κίνηση-ταμπού στο NBA στον αγώνα των Πέλικανς με τους Σανς, καρφώνοντας στην τελευταία επίθεση ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί και αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Υπάρχουν αρκετοί άγραφοι νόμοι στο NBA, αλλά και στο μπάσκετ γενικότερα. Ένας συγκεκριμένος μοιάζει... ιερός: Αν η ομάδα σου έχει "καθαρίσει" ένα παιχνίδι, τότε δεν εκδηλώνεις επίθεση. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραβίασε αυτό τον νόμο. Και αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη στον αγώνα των Πέλικανς με τους Σανς.

Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος, με την Νέα Ορλεάνη να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την νίκη. Τότε λοιπόν ο Γουίλιαμσον έφυγε στον αιφνιδιασμό και δεν επιχείρησε απλώς προσπάθεια, παρά έκανε ανεμόμυλο με στροφή 360 μοιρών μέσα σε αποθέωση. Και μετά ακολούθησε.... χαμός, με παίκτες των Σανς να ζητούν τον λόγο, τους Πέλικανς να απαντούν και να χρειαστεί να μπει αρκετός κόσμος στην μέση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Για την ιστορία, οι Πέλικανς πήραν την νίκη με 128-117. Όσο για την ξαφνική κόντρα; Ο λόγος δεν είναι άλλος από το περσινό συναπάντημα των δύο ομάδων στα playoffs, όταν οι Σανς απέκλεισαν τους Πέλικανς με 4-2 νίκες.

Δείτε το κάρφωμα του Γουίλιαμσον και όσα ακολούθησαν στην συνέχεια:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ