NBA

NBA: Ο Γουέστμπρουκ διέκοψε την συνεργασία με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του λόγω "ασυμβίβαστων διαφορών"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ βρίσκεται έπειτα από 14 χρόνια σε αναζήτηση νέου ατζέντη, αφού χώρισε τους δρόμους του με τον Θαντ Φούτσερ λόγω διαφορετικών απόψεων για το μέλλον του.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν έχει πλέον ως εκπρόσωπο τον Θαντ Φούτσερ. Ο σταρ των Λέικερς αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του λόγω "ασυμβίβαστων διαφορών" όπως ανέφερε ο Φούτσερ σε ανακοίνωσή του.

Οι δύο άνδρες συνεργάζονταν από το 2008, όταν ο Γουέστμπρουκ επιλέχθηκε στο Νο4 του NBA Draft από τους Σούπερσονικς (νυν Θάντερ). Μαζί πορεύτηκαν και βοήθησαν ο ένας τον άλλο. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο είχαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με το τι θα ήταν καλύτερο για τον Γουέστμπρουκ έπειτα από τις φήμες που προέκυψαν περί ανταλλαγής του από τους Λέικερς, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να διακόψουν την συνεργασία τους.

Μεταξύ άλλων, ο Φούτσερ αναφέρει στην ανακοίνωση για το "διαζύγιο" με τον Γουέστμπρουκ: "Με την πιθανότητα για την 4η ανταλλαγή του σε 4 χρόνια να είναι ανοιχτή, η αγορά λέει ότι οι Λέικερς πρέπει να προσθέσουν κάτι για να παραχωρήσουν τον Ράσελ με ανταλλαγή σε οποιοδήποτε σενάριο. Ακόμα και τότε, αυτό ίσως σημαίνει ότι ο Ράσελ θα πρέπει αμέσως μετά να λύσει το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα.

Πιστεύω ότι μία τέτοια ανταλλαγή θα μείωνε την αξία του Ράσελ και η καλύτερη επιλογή του είναι να μείνει στους Λέικερς και να αγκαλιάσει τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ που του πρόσφερε ο Ντάρβιν Χαμ. Ο Ράσελ θα μπει στο Hall of Fame και θα το αποδείξει αυτό ξανά πριν αποσυρθεί. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές για το τι είναι το καλύτερο για αυτόν και πλέον δεν συνεργαζόμαστε. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ