ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: O GM των Γουόριορς έβαλε φρένο στα σενάρια επιστροφής του Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς
Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Φρένο στα σενάρια που ήθελαν το όνομα του Κέβιν Ντουράντ να ακούγεται για ενδεχόμενο ανταλλαγής έβαλε ο GM των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς που είναι ικανοποιημένος με το πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα το ρόστερ της ομάδας.

Από την στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή όλο το NBA έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού. Το όνομα του "KD" ακούστηκε σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα και στους Γουόριορς, με τους παίκτες μάλιστα των πρωταθλητών να έρχονται σε επικοινωνία μαζί του.

Φρένο σε αυτά τα σενάρια ήρθε να βάλει, έστω και έμμεσα ο GM των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς που φάνηκε ευχαριστημένος με το πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας έως τώρα.

"Μου αρέσει όπως είναι η ομάδα μέχρι στιγμής. Θέλω να δώσω στα παιδιά την ευκαιρία να πετύχουν ξανά αυτό που έκαναν φέτος", δήλωσε. "Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και είμαστε τυχεροί. Είναι ωραίο να το βλέπεις. Κυνηγούσαμε την περασμένη σεζόν. Πλέον νομίζω επιστρέψαμε στο να μας κυνηγούν, κάτι που δεν περίμενα. Θα δούμε. Νομίζω μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα", ήταν τα λόγια του Μάιερς.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ