NBA

NBA: Ο γιος του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς, δηλώνει συμμετοχή στο Draft του 2024

Southern Californiaguard Bronny James (6) dribbles the ball against Washington during the first half an NCAA college basketball game, Saturday, March 2, 2024, in Seattle. (AP Photo/John Froschauer)
Southern Californiaguard Bronny James (6) AP

Συμμετοχή στο Draft του 2024 αναμένεται να δηλώσει ο Μπρόνι Τζέιμς που θα δοκιμαστεί σε ομάδες του NBA και θα οριστικοποιήσει την απόφασή του.

Ο γιος του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς, αναμένεται να αποφασίσει στο προσεχές χρονικό διάστημα αν θα δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft του 2024 και αν θα αφήσει το NCAA για να ενταχθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, σύμφωνα με το ESPN.

Μάλιστα, ο 19χρονος combo γκαρντ θα δοκιμάσει τις ικανότητές του σε πλήθος ομάδων του NBA και θα περάσει από τη διαδικασία συνεντεύξεων, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα εκτιμήσει το feedback που θα λάβει και θα έχει το δικαίωμα να αποσυρθεί από τη διαδικασία για να γυρίσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Τζέιμς μέτρησε τη φετινή σεζόν 4.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 19 λεπτά μέσο όρο ανά παιχνίδι με τη φανέλα των USC (σ.σ. πανεπιστήμιο της South Carolina).

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ