NBA

NBA: Ο Γιόκιτς θυμήθηκε την βραδιά που τον απέρριψε η Μπαρτσελόνα

Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2021 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκολα Γιόκιτς ανέφερε σε συνέντευξή του μία ιστορία που αρκετοί ίσως να μην γνωρίζουν, αφού θυμήθηκε την βραδιά που η Μπαρτσελόνα πήρε πίσω το συμβόλαιο που του είχε προσφέρει, απορρίπτοντάς τον.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ο εν ενεργεία MVP της κανονικής περιόδου. Πριν πάει στο NBA και τους Νάγκετς όμως, ήταν ένας υπέρβαρος ψηλός που αγωνιζόταν στην Μέγκα Μπεμάξ. Και ήταν ένας παίκτης που είχε απορρίψει η Μπαρτσελόνα.

Σε μία ιστορία που γνωρίζουν οι θαυμαστές του Σέρβου - αλλά όχι όλος ο κόσμος - ο σταρ των Νάγκετς θυμήθηκε την βραδιά που η Μπαρτσελόνα πήρε πίσω το συμβόλαιο που του είχε προσφέρει λόγω μίας κακή εμφάνισής του. Μία κίνηση που αποδείχθηκε βέβαια ευεργετική για τον Γιόκιτς, αφού τελικά πήγε κατευθείαν στο NBA την σεζόν 2015/16 και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια είναι η αφήγηση του Σέρβου, ο οποίος ανέφερε σχετικά: "Οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα είχαν έρθει στο γήπεδο για έναν αγώνα με την Τσεντεβίτα και μου πρόσφεραν συμβόλαιο. Μετά το παιχνίδι όμως πήραν πίσω την προσφορά, επειδή είχαν παίξει πολύ άσχημα".

Κλείνοντας το θέμα, ο Γιόκιτς παραδέχθηκε ότι είχε παίξει πολύ άσχημα: "Θυμάμαι ότι δεν ήμουν καλός και στο ημίχρονο ο τότε προπονητής μου, Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς με ρωτούσε... ποιος είμαι".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ