ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυμάτισε κατά λάθος με αγκωνιά τον Πλάμλι και έσπευσε να δει πώς είναι

Ο Γιάννης τσεκάρει τον Πλάμλι για να δει πώς είναι
Ο Γιάννης τσεκάρει τον Πλάμλι για να δει πώς είναι PRINTSCREEN

Οι "μάχες" του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Μέισον Πλάμλι είχαν ως αποτέλεσμα να χτυπήσει κατά λάθος ο "Greek Freak" με τον αγκώνα του τον σέντερ των Χόρνετς στο φρύδι και αυτός να ματώσει, με τον σταρ των Μπακς να σπεύδει αμέσως να τσεκάρει τον αντίπαλό του.

Η ένταση της στιγμής δεν απέτρεψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από το να δείξει για ακόμα μία φορά ότι άλλο πράγμα είναι το μπάσκετ και άλλο το ενδιαφέρον για τον αντίπαλο στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς (νίκη της Σάρλοτ με 114-106).

Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του και τους σφυγμούς να είναι υψηλοί, ο Γιάννης πάλεψε σε μία φάση με τον Μέισον Πλάμλι για ένα ριμπάουντ, με τον "Greek Freak" να καταφέρνει τελικά να αρπάξει την μπάλα και να σκοράρει. Κατά την διάρκεια της φάσης ωστόσο χτύπησε κατά λάθος τον σέντερ των Χόρνετς στο φρύδι, προκαλώντας του αιμορραγία, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι.

Βλέποντας τι συνέβη, ο Αντετοκούνμπο έσπευσε αμέσως προς τον Πλάμλι για να σιγουρευτεί ότι ο αντίπαλός του είναι καλά, σε μία όμορφη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ