NBA

NBA: Ο Φακούντο Καμπάσο θα κάνει όση υπομονή χρειάζεται το φετινό καλοκαίρι

NBA: Ο Φακούντο Καμπάσο θα κάνει όση υπομονή χρειάζεται το φετινό καλοκαίρι
2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Φακούντο Καμπάσο περιμένει να μάθει αν οι Ντένβερ Νάγκετς θα τον κρατήσουν γι ακόμη μια χρονιά. Ο ίδιος όμως δήλωσε έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Η διετία του Φακούντο Καμπάσο στους Ντένβερ Νάγκετς μπορεί να χαρακτηριστεί θετική για τον ίδιο, δεδομένου πως είχε 5.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο στις 130 αναμετρήσεις που πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, με την ομάδα του να έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του σχετικού όρου για αυτόματη ανανέωση γι ακόμη ένα χρόνο (αντί περίπου 4.000.000 δολαρίων), ο βραχύσωμος γκαρντ περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Για την ακρίβεια, αν θα παραμείνει στη Ball Arena ή θα μπει σε διαδικασία αναζητήσεων, ακόμη κι εκτός του ΝΒΑ.

Γι αρχή, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής, δείχνοντας να έχει απόλυτη υπομονή και κατανόηση για την ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η καριέρα του. Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να κάνει όση υπομονή χρειαστεί για να παραμείνει στο ΝΒΑ, αρκεί βέβαια να έχει τον κατάλληλο ρόλο.

"Δεν παρασύρθηκα ποτέ από τα χρήματα, το ΝΒΑ ήταν κάτι που έκανα για μένα και για την ικανοποίηση ενός ονείρου που είχα. Δεν ξέρω για τι θα είμαι διαθέσιμος, αυτό που ξέρω είναι τι δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κάποια ομάδα και να μου δώσει τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ ή ότι από μένα θα ξεκινά η δεύτερη πεντάδα. Ίσως αυτό συνέβαινε κιόλας την προηγούμενη διετία, αφού έπρεπε να κερδίσω τη θέση μου στο rotation της ομάδας. Μου αρέσει όμως αυτό, γιατί με κρατάει σε εγρήγορση για να... μην με πάρει ο ύπνος" είπε αρχικά ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ, ο οποίος συνέχισε:

"Δεν θα ήταν επώδυνο για μένα να γυρίσω στην Ευρώπη. Δεν κλείνω κάποια πόρτα. Προσωπικά, το θεωρώ αφελές να έχω ψύχωση με την παραμονή στο ΝΒΑ. Μπορεί να μην έχω καν προσφορές κιόλας από την Ευρώπη. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντα το δεύτερο σπίτι μου, αλλά θα πρέπει να περιμένω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κι άλλη επιλογή".

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ