NBA

NBA: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποσύρει την υποχρέωση του εμβολιασμού αρχές Απριλίου

NBA: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποσύρει την υποχρέωση του εμβολιασμού αρχές Απριλίου
2022 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Την απόφαση να αποσύρει την υποχρέωση του εμβολιασμού στους αθλητές πρόκειται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Έτοιμος να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς των Νετς με τους Χόρνετς ο Ίρβινγκ.

Τέλος στην υποχρέωση των αθλητών να εμβολιαστούν προκειμένου να αγωνιστούν στη Νέα Υόρκη πρόκειται να βάλει ο Δήμαρχος, Έρικ Άνταμς που θα άρει την απαγόρευση, σύμφωνα με το ESPN. Η απόφασή του αυτή σκορπίζει χαμόγελα στις ομάδες του MLB (τη λίγκα του μπέιζμπολ που αρχίζει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου) αλλά και του ΝΒΑ που πλέον θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες τους.

Αυτό φυσικά ευνοεί τους Μπρούκλιν Νετς οι οποίοι μετά από την άρση της απαγόρευσης αυτής θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ που έως τώρα αγωνιζόταν μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως αναφέρει μάλιστα το ESPN οι παίκτες των δύο αυτών πρωταθλημάτων (του ΝΒΑ και του MLB) ενδέχεται να έχουν την άδεια να αγωνιστούν σε εντός έδρας αναμετρήσεις από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Πρόσφατα, πυρά εναντίον της απαγόρευσης αυτής και της καθυστέρησης από πλευράς Δημαρχείας να άρει τη υποχρέωση του εμβολιασμού στους αθλητές εξαπέλυσε και ο Κέβιν Ντουράντ που χαρακτήρισε "γελοία" την κατάσταση, ενώ ακόμα πολύς κόσμος του ΝΒΑ θέλησε να δει τον Καϊρί Ίρβινγκ να αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια των Νετς.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια του "Athletic" ο Ίρβινγκ πρόκειται να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Δευτέρας με αντίπαλο τους Χόρνετς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ