NBA

Κέβιν Ντουράντ: "Είναι γελοίο αυτό που γίνεται με τον Καϊρί Ίρβινγκ"

Ο Καϊρί Ίρβινγκ στο Barclays Center
Ο Καϊρί Ίρβινγκ στο Barclays Center © 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει το δικαίωμα να μπαίνει στο Barclays Center, όχι όμως να... παίζει σε αυτό. Μία κατάσταση που σχολίασε δηκτικά ο Κέβιν Ντουράντ.

Στο παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς εκτυλίχθηκε ένα θέατρο του παραλόγου. Ο Καϊρί Ίρβινγκ μπήκε στο Barclays Center, κάθισε δίπλα από τον πάγκο των Μπρούκλιν Νετς, φέρεται να κυκλοφόρησε στους διαδρόμους και τα αποδυτήρια του γηπέδου, πλην όμως δεν είχε δικαίωμα να... πατήσει το παρκέ.

Η ισχύουσα νομοθεσία στη Νέα Υόρκη δεν επιτρέπει στον γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς να παίζει στα παιχνίδια που γίνονται στην πόλη επειδή είναι ανεμβολίαστος, την ίδια ώρα όμως του επιτρέπει να μπαίνει σε όποιο γήπεδο θέλει. Όπως αυτό της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί, κατηγορώντας τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς.

"Είναι γελοίο. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Νιώθω πως κάποιος, αυτή την στιγμή, προσπαθεί να δείξει ότι έχει εξουσία. Όλοι εδώ κοιτάζουν για προσοχή. Αυτό νιώθω ότι θέλει να κάνει τώρα ο Δήμαρχος. Θέλει λίγη προσοχή. Θα το καταλάβει σύντομα. Καλύτερα. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Στο γήπεδο υπήρχαν ανεμβολίαστοι. Έχουμε έναν τύπο που μπορεί να μπει στο γήπεδο. Φοβούνται για την ασφάλειά μας. Δεν καταλαβαίνω. Είμαστε όλοι μπερδεμένοι. Λίγο - πολύ όλοι είναι μπερδεμένοι αυτή την στιγμή. Στην αρχή της σεζόν, ο κόσμος δεν καταλάβαινε τι γινόταν, αλλά τώρα αυτό δείχνει χαζό. Έρικ (σ.σ.: Έρικ Άνταμς, ο Δήμαρχος), ελπίζω να το καταλάβεις" σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Ντουράντ στην press conference.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ