NBA

NBA: Ο χειρότερος φόβος των Σικάγο Μπουλς για τον Λόνζο Μπολ επιβεβαιώθηκε

Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER / ASSOCIATED PRESS

Το πρόβλημα του Λόνζο Μπολ στο αριστερό γόνατο εξακολουθεί να υφίσταται, με τον 25χρονο γκαρντ να τίθεται οριστικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο χειρότερος φόβος των Σικάγο Μπουλς επιβεβαιώθηκε: ο Λόνζο Μπολ δεν πρόκειται να πατήσει το παρκέ στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Μετά από δύο επεμβάσεις στο αριστερό γόνατο, οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας του 25χρονου γκαρντ, σε τέτοιο βαθμό που καθίσταται απαγορευτική οποιαδήποτε συμμετοχή στις υποχρεώσεις του Σικάγο.

Κάπως έτσι, εξηγείται γιατί οι "Ταύροι" πίεσαν τόσο πολύ για την υπογραφή του Πάτρικ Μπέβερλι τις τελευταίες ώρες. Το κενό του Λόνζο Μπολ είναι δύσκολο να καλυφθεί απόλυτα, από την άλλη όμως ο πρώην πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικρς είναι playoffs material και σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο rotation του Μπίλι Ντόνοβαν.

Θυμίζουμε πως ο Λόνζο Μπολ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου 2022, πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου για πρώτη φορά. Έκτοτε, παραμένει στα "πιτς".

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ