NBA

NBA, Μπουλς: Ο Λόνζο Μπολ ενδέχεται να χάσει όλη την σεζόν

Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς
Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Τα τελευταία νέα για τον Λόνζο Μπολ είναι αποθαρρυντικά για τους Μπουλς, αφού ο ταλαντούχος γκαρντ θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης μέχρι τον Φλεβάρη και είναι πιθανό να χάσει την σεζόν.

Ο Λόνζο Μπολ εξακολουθεί να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την νέα επέμβαση που υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο. Ενώ όμως υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα έπαιζε κάποια στιγμή φέτος, πλέον εκφράζονται φόβοι ότι θα χάσει όλη την σεζόν.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπολ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και το All Star Break τον Φεβρουάριο. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει ότι θα αγωνιστεί στην συνέχεια της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από το πώς είναι τότε σωματικά, αλλά και σε τι θέση θα βρίσκονται οι Μπουλς και αν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να πετύχουν κάτι. Την δεδομένη στιγμή οι Μπουλς βρίσκονται στην 11η θέση και εκτός play-in τουρνουά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπολ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να κάνει λόγο για απουσία 6-8 εβδομάδων. Έκτοτε ωστόσο δεν είδε ποτέ πραγματική βελτίωση, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός δράσης από τότε και να παραμένει ερωτηματικό πότε θα αγωνιστεί ξανά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ