NBA

NBA: Ο Χάρντεν ήθελε να φύγει από το Μπρούκλιν όμως διαβεβαίωνε τους Νετς για το αντίθετο

NBA: Ο Χάρντεν ήθελε να φύγει από το Μπρούκλιν όμως διαβεβαίωνε τους Νετς για το αντίθετο
2022 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Η μεγαλύτερη ανταλλαγή τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε με τον Χάρντεν να πηγαίνει στους Σίξερς και τον Σίμονς στους Νετς, όμως όπως αποκαλύπτουν οι Έϊντριαν Βοϊναρόβκσι και Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN πρόκειται για κάτι που ο "Μούσιας" ήθελε από καιρό, ακόμα και αν διαβεβαίωνε τους Νετς για το αντίθετο.

Το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου έσκασε η βόμβα στην trade deadline του ΝΒΑ με τον Τζέιμς Χάρντεν να πηγαίνει στους Σίξερς και τον Μπεν Σίμονς να γίνεται κάτοικος Μπρούκλιν. Όπως αποκάλυψαν οι Έϊντριαν Βοϊναρόβκσι και Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN πρόκειται για κάτι που ο "Μούσιας" ήθελε και έψαχνε καιρό ακόμα και αν διαβεβαίωνε τους Νετς για το αντίθετο, όταν τον ρωτούσαν.

Ο Χάρντεν δεν ήταν ικανοποιημένος στο Μπρούκλιν όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ESPN, ωστόσο διαβεβαίωνε τους ανθρώπους των Νετς πως θα τους ενημερώσει εάν υπήρχε πρόβλημα. "Μην πιστέυετε τις φήμες. Αν υπάρξει πρόβλημα θα το μάθετε από εμένα απευθείας", τους διαβεβαίωνε.

Στο Μπρούκλιν ήξεραν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έχαναν τον Χάρντεν το καλοκαίρι, καθώς ο Μούσιας (ενημέρωσε τους Σίξερς ότι θα μείνει και την επόμενη χρονιά για 47.3 εκατομμύρια δολάρια) θα έκανε χρήση της option που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να πάρει μία νέα, πολυετή συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι Βοϊναρόβσκι και Σέλμπουρν στο άρθρο του ESPN, η κακή αγωνιστική κατάσταση του Χάρντεν, έκανε τον ίδιο να προβληματίζεται και να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις. Διαβεβαίωνε τους Νετς πως θέλει να μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο Μπρούκλιν καθώς υπήρχαν οι βάσεις και προοπτικές για μία καλή σεζόν, όμως πίσω από την πλάτη των ανρθώπων της ομάδας έκανε ραντεβού με αντζέντηδες θέλοντας να δεχτεί συμβουλές και να ψάξει για μία πιθανή έξοδο από την ομάδα.

Στόχος του, όπως αναφέρουν, ήταν η Φιλαντέλφια κάτι που εν τέλει έγινε και ο Χάρντεν πήγε στους Σίξερς πετυχαίνοντας αυτό που ήθελε εξ αρχής.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ