NBA

NBA: Ο Άντρε Ντράμοντ έκανε την αυτοκριτική του και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους νέους παίκτες

NBA: Ο Άντρε Ντράμοντ έκανε την αυτοκριτική του και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους νέους παίκτες
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Άντρε Ντράμοντ έπαθε και έμαθε. Ο 29χρονος σέντερ γνωρίζει πλέον πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι να είσαι πρώτα από όλα καλός συμπαίκτης και μετά να είσαι σταθερός στο παρκέ για να πετύχεις στο NBA.

Στα 29 του χρόνια και μετά από 785 συμμετοχές στο NBA ο Άντρε Ντράμοντ γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί η Λίγκα και έχει μάθει από τα ίδια του λάθη. Κάνοντας, λοιπόν, την αυτοκριτική του, ο Αμερικανός σέντερ προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα σε μερικά ανερχόμενα αστέρια.

"Καταλαβαίνω ποιοι είστε και πως έχει η κατάσταση. Είστε όλοι νέοι. Κάποιοι προέρχονται από ομάδες που εμπνέουν σεβασμό. Είστε αυτός ο τύπος για την ομάδα σας. Παίζετε 100 λεπτά, βάζετε 1.000 πόντους. Δεν πρόκειται όμως για αυτό παιδιά και όσο πιο σύντομα το καταλάβετε αυτό, τόσο το καλύτερο.

Το να μουτρώνεις στον πάγκο, να κάνεις γκριμάτσες, να μην επευφημείς τους γα... ς συμπαίκτες σου όταν χάνεις με 8 πόντους σε όλο το παιχνίδι και ξαφνικά προσπερνάς με 3 πόντους. Θα σας πω κάτι. Ήμουν αυτός ο τύπος. Ήμουν ο τύπος που έπαιρνε 100 εκατομμύρια δολάρια. Έκανα μούτρα. Εκνευριζόμουν όταν δεν έπαιζα και είχα γενικά μια πολύ κακή στάση.

Πήγα από τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο minimum συμβόλαιο. Δεν τους νοιάζει πόσα ριμπάουντ μαζεύεις. Πόσα τρίποντα βάζεις. Τους ενδιαφέρει το πως είσαι σαν άνθρωπος. Είσαι καλός συμπαίκτης; Είσαι ένας ευχάριστος τύπος στα αποδυτήρια; Είσαι κάποιος τον οποίο μπορούν να υπολογίζουν κάθε βράδυ; Μιλάω για σταθερότητα. Πρέπει να παίζετε στο 100% κάθε φορά που πατάτε στο παρκέ".

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ